Mentor Program – olvasd el, hogyan alakult eddig a Program élete!

Mentorok – nézd meg mentorainkat és válassz Te is közülük! 

Jelentkezés – jelentkezz Te is mentorhoz és vedd kezedbe a jövőd!

Események – nézd meg eddigi rendezvényeink, konferenciáinkat!

1. Jelentkezési lap kitöltése (“regisztráció mentorhoz”)

Több mentorhoz is jelentkezhetsz úgy, hogy külön-külön elküldöd a nevükre a kitöltött alábbi űrlapot. A jelentkezési időszak lezárultával felveszik majd veled a kapcsolatot. Érdemes több mentorral is megismerkedned, hogy minél megalapozottabban dönthess. A preferencia sorrendedet alább, a 2. sz. űrlapon tudod megadni. (Minkét űrlap kitöltése szükséges a jelentkezéshez.)

2. Preferencia sorrend megadása és CV feltöltés

Az alábbi űrlapon add meg légyszíves, mi a preferált sorrended a számodra szimpatikus mentorok között. Ezt azért kérjük, hogy ha netán nem tud elvállalni téged a legszimpatikusabb, legyen második, harmadik, stb. esélyed. Az alábbi “többes jelentkezésnek” köszönhetően több mentorral is találkozhatsz személyesen, mielőtt valamelyikükkel döntötök az együttműködésről, így a legjobb döntést hozhatod.

A mentorok többsége érdemben tudja katalizálni a te karrieredet. Vagyis jó és még jobb közül kell választanod, nem pedig “jó és rossz” közül – úgy, hogy nem ismerhetsz meg mindenkit. (Ezt a döntési helyzetedet már tudományosan is körbejárta Herbert Simon, a “korlátozott racionalitás” elméletével.) ?