Eseményeink

Fotók
Videók
Leírások
Rendezvények

Riportok és videók – Nézz meg minket!

2021 Budapest

A 2021-es év első Kapcsolati Konferenciája tavasszal került megrendezésre. Az eseményre való jelentkezés ingyenes, de regosztrációhoz kötött. Regisztrálni az elábbi linkeken  lehet.

2021 Vidék

A 2021-es év első Kapcsolati Konferenciája vidéki régióban, tavasszal került megrendezésre. Az eseményre való jelentkezés ingyenes, de regosztrációhoz kötött. Regisztrálni az elábbi linkeken  lehet.

2020 I. félév

A 2020-as év új elvárásokat és kihívásokat jelentett sokak számára. A Mentor Program fókusza a vidéki régiókban való helytállásra összpontosult. Elindítottuk a vidéki Mentor Programot, mely helyi mentoráltak és mentorok közösségének kialakítására helyezte elsődlegesen a hangsúlyt.

2020 II. félév

2020. telén, ismét megszervezésre került a Mentee-Mentor Kapcsolati Konferencia. Bár a személyes találkozások nem jöhettek létre, online felületen szerveztük meg Konferenciáinkat. A kíváló hangulat így is garantált volt. A létszám nem érte el a megszokottat, viszont így egy igazán mély szakmai beszélgetésre kerülhetett sor a mentorok által.

2019 I. félév

A 2019-es év első Kapcsolati Konferenciája tavasszal került megrendezésre. A rendezvény, a szokásokhoz híven pezsgő hangulatú volt. Kiemelten büszkék vagyunk az eddigi mentorokra és mentoráltakra és a programban folytatott munkára.

2019 II. félév

2019. őszén ismét megszervezésre került a Mentee-Mentor Kapcsolati Konferencia. A rendezvényre, Budapest szívében került sor, a HubHub támogatásával. Egy remek hangulatú esemény keretében, ismét számos új mentorált csatlakozott hozzánk.

2018 I. félév

A 2018-as év első Kapcsolati Konferenciája májusban került megrendezésre. Ezúttal a mentorok és mentoráltak mellett büszkén mutathattuk be több vidéki partnerünket. Nem titok, hogy egyre bővül a BossConnect Mentor program csapata és nem csak a mentorok és menteek számát tekintve tapasztalhatjuk ezt a bővülést, de szerencsére partnereink számát is beleérthetjük most már. A fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók voltak többségben, de a karrier-mentoráltak sem maradtak el nagyon a létszámban. A helyszínt a Loft Events volt.

2018 II. félév

Büszkék vagyunk, hogy 2018 áprilisában megrendezésre került az első pécsi Mentee-Mentor Kapcsolati Konferencia, egy remek csapattal bővülve, kiegészülve. Ahogy Budapesten, itt is remek és pezsgő hangulatban telt el. A fiatalok és a mentorok még kevesebb létszámmal képviselték magukat, de ugyan olyan inspiratív volt a rendezvény.Nem titok, hogy egyre bővül a BossConnect Mentor program csapata és nem csak a mentorok és menteek számát tekintve tapasztalhatjuk ezt a bővülést, de szerencsére partnereink számát is beleérthetjük most már.

2017 I. félév

A 2017-es év utolsó Kapcsolati Konferenciája novemberben került megrendezésre a Bank Center támogatásával. Ezúttal a mentorok és mentoráltak mellett büszkén mutathattuk be első vidéki partnereinket. A fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók voltak többségben, de a karrier-mentoráltak sem maradtak el nagyon a létszámban. Összesen kb. 100 érdeklődő, 20 mentor és 4 partner és 2 új mentor érdeklődő vett részt a rendezvényen.

2017 II. félév

Ismét az OpenJobs együttműködésével és a Bank Center támogatásával rendeztük meg a mentorok és mentorált-érdeklődők találkozóját. Ezúttal a fiatalok mellett néhány senior (50 feletti) útkereső is eljött, ami izgalmas, új témát hozott a kerekasztal-beszélgetésbe (karrier-újrakezdés / kényszervállalkozás). Rengeteg témát és siker történetet hallottunk, mely igazán pezsgővé tette a rendezvényt. Összesen 60 érdeklődő, 12 mentor és 2 új mentor érdeklődő vett részt a rendezvényen.

2016 III. negyedév

Most először az OpenJobs együttműködésével szerveztük meg a szokásos, negyedéves konferenciát, ahová az ország minden részéből érkeztek mentorált érdeklődők. A hangulatban most sem kellett csalódnunk: a fiatalok konkrét kérdései / problémái és a mentorok bőséges tapasztalata / segítő szándéka együtt pezsgő, inspiratív légkört teremtett. Ehhez az igényes környezetet a Bank Center és a GLL Group támogatása tette lehetővé, köszönet érte!

2016 IV. negyedév

Júniusban szerveztük meg a szokásos negyedéves konferenciánkat, ahová mindenhonnan érkeztek mentorált érdeklődők. A fiatalok elmondása alapján, mindenki megtalálta a “helyét” és egy olyan közösségben érezték magukat, ahol jól tudnak majd fejlődni. A személyes beszélgetések alakalmával sokan találtak mentorra, amit majd a kiválasztási folyamatban tudnak realizálni. A mentorok sok hasznos tapasztalatot osztottak meg, ami csak még lendületesebbé tette a konferenciát.

2016 I. negyedév

A Mentor Program szervezőinek célja, hogy a fiatalok (elsősorban a vezető-utánpótlás) mentori támogatását – mint a gazdasági versenyképesség felismert, fontos tényezőjét – jobban a hazai vállalati kultúra részévé tegye. 2016-ban indult együttműködésünk az Óbudai Egyetemmel, mert a végzős felsőoktatási hallgatókat kiemelt célcsoportnak tekintjük a mentorálás szempontjából. A konferencia nagyszerűen alakult, a fiatalok interaktívak voltak.

2016 II. negyedév

A Spin-Off Klub legutóbbi találkozóján a BossConnect Mentor Program résztvevői osztották meg tapasztalataikat a cégvezetés jogi és üzleti útvesztőiről. Az est során tanácsot adtak a sikeres vállalatvezetéshez, az üzleti szemlélet gyors elsajátításához és a kapcsolatrendszer kiépítéséhez is. További cikket a rendezvényről az alábbi linken találsz: http://ujbuda.hu/ujbuda/tapasztalt-szakemberek-segitik-a-fiatal-vallalkozokat-a-tarsadalmi-felelossegvallalas

2015 I. félév

A konferencia elsődleges célja, hogy megismerd a mentorokat annak érdekében, hogy a számodra legmegfelelőbbet megtaláld. Több mentorhoz is regisztrálhatsz majd, közülük, aki téged viszont választ, egy mentorral elkezdheted a közös munkát. Komoly versenyelőny egy induló vállalkozás számára, ha tapasztalt üzletemberek stratégiai tanácsokkal és kapcsolatokkal segítik az indulást.

2015 II. félév

A Mentor Program, ahol tapasztalt szakemberek segítenek a fiatal vállalkozóknak. A mentorok nem csak a már céggel rendelkezőknek hasznosak, hiszen a segítenek az ötletek, üzleti tervek finomításában, de azok is fordulhatnak hozzájuk, akik még azt sem döntötték el, hogy pontosan mivel szeretnének piacra lépni. Három élethelyzetben mentorálunk: útkeresőket, vállalati karriert építőket és vállalkozókat.

2014 I. félév

A Magyarországon és világszerte 155 országban megrendezésre kerülő programsorozat azokat a 18-40 év közti fiatalokat szólítja meg, akik tudásukat és tehetségüket vállalkozás keretében szeretnék kamatoztatni. Az előadások, kerekasztal-beszélgetések és workshopok során első kézből kapott információhoz juthatnak a résztvevők a tájékoztatás szerint. A héten bárki megtalálhatja mentorát is, aki segíthet a kezdeti buktatók elkerülésében.

2014 II. félév

Elindításra kerül egy példaértékű Mentor Program. Hetven fiatal és tizenkilenc mentor találkozott a BossConnect Mentor Program nyitókonferenciáján. A konferencia május 8.-án zajlott le a BossConnect Mentor Program 2014-es szemeszter-nyitójaként. A visszajelzések várakozáson felül pozitívak, így ősszel biztosan folytatódik és hagyományteremtő lesz a rendezvény.

Küldj üzenetet: