• Kapcsolat:  BossConnect Üzletfejlesztési Innovációs Zrt.

  Telefon: (06 70) 60-11-137
  1118 Budapest, Nagyszeben út 24.
  E-mail: info[kukac] bossconnect.com http://www.bossconnect.com

 • Kérjük, itt küldj üzenetet:

  Thanks!

  Köszönjük az üzenetet! Rövidesen jelentkezünk a megadott elérhetőségen.

  Required fields not completed correctly.

 •  
 • Contact
 •  

Molnar Kristof

Molnár Kristóf

Győr
18-30 éves korig mentorál
Szakmai háttér
Jelenlegi pozíció
Ügyvezető / Tulajdonos
Vállalat
Openhouse cégcsoport
Iparág
Ingatlanközvetítés, pénzügyi közvetítés, online startup projektek
Speciális szakterület
Franchise hálózat építés, állásportál, online marketing
Munka tapasztalat (év)
11 év
Felsőfokú végzettség
MÜTF, University at Albany, bMBA (Corvinus)
Végzettség szerinti szakterületek
Közgazdaságtan
Együttműködés
Preferált mentoráltak
Olyan fiatalok, akik szeretnének kiemelkedni az átlagból és elhiszik, hogy ez nekik tényleg sikerülni fog. Olyan fiatalokat keresek, akik hallották már a startup fogalmát és fontolgatják, hogy megváltoztatják az életüket egy ötlettel és a mögé tett rengeteg munkával.
Konkrét témakörök
Online projektek, de bármi jöhet, amiben látok fantáziát. Ha egy projektben nem látok lehetőséget, azt tudni fogjátok.
Konzultációk várható gyakorisága
Havi 1-2
Város(ok)
Győr, Budapest
További elérhetőségi csatornák
Telefon és az összes online csatorna
Személyes információk
Gyökerek, személyes kapcsolódások
Győrhöz kötődöm ezer szállal, a sporthoz talán még többel (800 méteres síkfutásban voltam korosztályos és felnőtt országos bajnok és csúcstartó, az amerikai egyetemen Most Valuable Person)
Érdeklődés, hobbi
Imádok sportolni (tenisz, gokart, golf, foci, strandröplabda, tehát majdnem minden sport), szeretem a gasztronómiát és hobbimnak vallom az üzletvezetést. Starter vagyok, tehát imádok ötletelni, kitalálni és beindítani.
Sszemélyes értékek
Volt a múltban pár beszélgetés, amely más mederbe terelte az életemet. Akkor csak egy beszélgetésnek tűnt, visszagondolva viszont egy fontos irányváltás előzményének tekintem. Az Openhouse franchise-on keresztül én is számtalan embernek változtattam meg életét és formáltam útkeresőkből kiváló egzisztenciával rendelkező ingatlanos szakembereket.
Végtelenül optimista ember vagyok, aki hisz abban, hogy a határokat csakis magunkban kereshetjük. Amit elhiszünk, meg is tudjuk valósítani. Azt ígérhetem mentoráltjaimnak, akik engem választanak, hogy NEM ISMERÜNK LEHETETLENT!
Kulcsszavak
startup, franchise, hálózat, ingatlan, HR, üzlet, SIKER, sport, egzisztencia

 

2 thoughts on “Molnár Kristóf

 1. Kovács Ágnes

  Kedves Kristóf!

  Május 8-án én is részt vettem a FIVOSZ Mentor Club -ban, ahol te is bemutatkoztál mint mentor. Őszintén szólva a beszélgetés követően elkeseredtem. Van egy szerelmem, egy álmom, amin több mint egy éve dolgozom és nem utolsó sorban hiányt pótol Magyarországon, igazi üzleti lehetőséget rejtve magában. Amint jött az ötlet, egyértelmű volt, hogy megvalósítom, bármi áron, mert igazán hiszek benne. Igazán szeretem, szívem -lelkem és minden kreativitásom benne van. Szó ami szó, jelentkeztem a TÁMOP-2.3.6-A program, ahol 3 millió forintot igényeltem. Be is kerültem, jelenleg az üzleti tervek benyújtásán túl vagyok és az elfogadását (május 31-ig elfogadják) követően pályázhatok. Össze állt minden kis apró részlet, épp a cég alapítás előtt állok a siker kapujában.

  A problémámmal akkor szembesültem, amikor beszéltél arról, hogy jelenleg min dolgozol. Igazából,amikor előttem ültél,már akkor kiszúrtam a hátadon lévő emblémát, de az igazi sokk részemről akkor jött amikor beszéltél is a most induló oldaladról. Az a helyzet, hogy általam beadott üzleti terv és ötletem, szinte minden megegyezik a te általad már megvalósított állás kereső portállal.

  Iszonyatosan nehéz volt látnom, hogy minden ami a fejemben van és küzdök érte egyszerre készen ott van, valaki más által. Nem vagyok jelenleg egyszerű helyzetben, most épp a kiutat keresem és a tanácsodat kérem. Mit javasolsz?

  Álmomban sem gondoltam, hogy valaki gyorsabb lesz nálam, de nem vagyok negatív…kitalálok valami mást!

  Ha szükséged van segítségre csak szólj és örülnék ha reagálnál a levelemre.

  Köszönöm!

  Üdvözlettel:

  Kovács Ágnes

  • Kedves Ágnes!

   Hát nagyon sajnálom, hogy csalódást okoztam a számodra, nem volt szándékos! Amúgy nincsen új a nap alatt
   én is úgy jártam mint te, mielőtt kijöttem volna a projekttel a profession már megcsinálta illetve van egy http://talentscreener.com/
   is aki hasonlót szeretne csinálni, csak más logikával.
   Az a szerencse, hogy a mi üzleti logikánk tűnik a legjobbnak, csak ezt az ügyfeleink nem tudják még, illetve egy teljes gondolati és cselekvési forradalmat kell csinálnunk a HR piacon, ami iszonyat munka.

   Megnyugtatásként mondom, hogy az a 3 millió egy ilyen rendszerhez iszonyatosan kevés, én 30 milliónál tartok (próbálom low budgett nyomni)
   és havonta most a költségem 2 millió, úgy hogy a bevételi oldal még sehol nincsen! Sajnos az ötlet és a lelkesedés nagyon kevés, ha nincsen
   mögötte elég tőke, akkor nem tud elindulni. Most tárgyalok én is 100 millió tőkebevonásról, mert keveslem a havi 2 milliót, amit invesztálok.

   Ha átküldöd a CV-det akkor megnézem, hogy tudunk-e segíteni egymásnak!

   Üdvözlettel:

   Molnár Kristóf
   ügyvezető

Itt tudsz kérdezni:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

*