Mentor Program
– nézd meg eddig hogyan alakult a Mentor Program élete!

Mentorok
– nézd meg mentorainkat és válassz Te is közülük!

Jelentkezés
– jelentkezz Te is mentorhoz és vedd kezedbe a jövőd!

Események
– nézd meg eddigi rendezvényeink, konferenciáinkat!

Legyen neked is mentorod!

Olyan cégvezetők, akikről már hallottál,

azokat a fiatalokat mentorálják, akikről még hallani fogsz!

1. Jelentkezési lap kitöltése (“regisztráció mentorhoz”)

Több mentorhoz is jelentkezhetsz úgy, hogy külön-külön elküldöd a nevükre a kitöltött alábbi űrlapot. (Azért külön-külön, hogy személyre szabottan adhasd meg, konkrétan miben számítanál az adott mentor tanácsaira.) Az elküldött regisztrációk az egyes mentorok postafiókjában landolnak, akik a jelentkezési időszak lezárultával felveszik majd veled a kapcsolatot. Érdemes több mentorral is megismerkedned, hogy minél megalapozottabban dönthess – akár módosíthatod is utólag a preferencia sorrendedet (lásd alább, a 2. sz. űrlapot).

2. Preferencia sorrend megadása és CV feltöltés

Az alábbi űrlapon add meg légyszíves, mi a preferált sorrended a számodra szimpatikus mentorok között. Ezt azért kérjük, hogy ha netán nem tud elvállalni téged a legszimpatikusabb, legyen második, harmadik, stb. esélyed. Az alábbi “többes jelentkezésnek” köszönhetően több mentorral is találkozhatsz személyesen, mielőtt valamelyikükkel döntötök az együttműködésről, így a legjobb döntést hozhatod.

A mentorok többsége érdemben tudja katalizálni a te karrieredet. Vagyis jó és még jobb közül kell választanod, nem pedig “jó és rossz” közül – úgy, hogy nem ismerhetsz meg mindenkit. (Ezt a döntési helyzetedet már tudományosan is körbejárta Herbert Simon, a “korlátozott racionalitás” elméletével.) ?