• Kapcsolat:  BossConnect Üzletfejlesztési Innovációs Zrt.

  Telefon: (06 70) 60-11-137
  1118 Budapest, Nagyszeben út 24.
  E-mail: info[kukac] bossconnect.com http://www.bossconnect.com

 • Kérjük, itt küldj üzenetet:

  Thanks!

  Köszönjük az üzenetet! Rövidesen jelentkezünk a megadott elérhetőségen.

  Required fields not completed correctly.

 •  
 • Contact
 •  

 

Fotók és hírek rendezvényeinkről

 
2018.05.09.
2018 tavaszi mentor-mentee konferencia

mp201805


Az idei 2018-as év első Kapcsolati Konferenciája májusban került megrendezésre. Ezúttal a mentorok és mentoráltak mellett büszkén mutathattuk be több vidéki partnerünket. Nem titok, hogy egyre bővül a BossConnect Mentorprogram csapata és nem csak a mentorok és menteek számát tekintve tapasztalhatjuk ezt a bővülést, de szerencsére partnereink számát is beleérthetjük most már. A fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók voltak többségben, de a karrier-mentoráltak sem maradtak el nagyon a létszámban. A helyszínt a Loft Events volt.

 
2018.04.11.
 Bemutatkozó találkozó a pécsi egyetemen

pecs201804


Büszkék vagyunk, hogy 2018 áprilisában megrendezésre került az első pécsi Mentee-Mentor Kapcsolati Konferencia, egy remek csapattal bővülve, kiegészülve. Ahogy Budapesten, itt is remek és pezsgő hangulatban telt el. A fiatalok és a mentorok még kevesebb létszámmal képviselték magukat, de ugyan olyan inspiratív volt a rendezvény.Nem titok, hogy egyre bővül a BossConnect Mentorprogram csapata és nem csak a mentorok és menteek számát tekintve tapasztalhatjuk ezt a bővülést, de szerencsére partnereink számát is beleérthetjük most már.

 
2017.11.15.
2017 őszi Kapcsolati Konferencia

mp2017


Az idei 2017-es év utolsó Kapcsolati Konferenciája került novemberben megrendezésre a Bank Center támogatásával. Ezúttal a mentorok és mentoráltak mellett büszkén mutathattuk be első vidéki partnereinket. Nem titok, hogy egyre bővül a BossConnect Mentorprogram csapata és nem csak a mentorok és menteek számát tekintve tapasztalhatjuk ezt a bővülést, de szerencsére partnereink számát is beleérthetjük most már. A fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók voltak többségben, de a karrier-mentoráltak sem maradtak el nagyon a létszámban. Összesen kb. 100 érdeklődő, 20 mentor és 4 partner és 2 új mentor érdeklődő vett részt a rendezvényen.

 
2017.05.17.
2017 tavaszi Kapcsolati Konferencia

2017tavasz


Ismét az OpenJobs együttműködésével és a Bank Center támogatásával rendeztük meg a mentorok és mentorált-érdeklődők találkozóját. Mindig nagy várakozással indulunk el. Ezúttal a fiatalok mellett néhány senior (50 feletti) útkereső is eljött, ami izgalmas, új témát hozott a kerekasztal-beszélgetésbe (karrier-újrakezdés / kényszervállalkozás). Rengeteg témát és siker történetet hallottunk, mely igazán pezsgővé tette a rendezvényt. A fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók voltak többségben, de a karrier-mentoráltak sem maradtak el nagyon a létszámban. Összesen 60 érdeklődő, 12 mentor és 2 új mentor érdeklődő vett részt a rendezvényen.

 
2016.11.24.
2016 őszi mentor-mentorált konferencia

2016osz

Most először az OpenJobs együttműködésével szerveztük meg a szokásos, negyedéves konferenciát, ahová az ország minden részéből érkeztek mentorált érdeklődők. A hangulatban most sem kellett csalódnunk: a fiatalok konkrét kérdései / problémái és a mentorok bőséges tapasztalata / segítő szándéka együtt pezsgő, inspiratív légkört teremtett. Ehhez az igényes környezetet a Bank Center és a GLL Group támogatása tette lehetővé, köszönet érte!

 
2016.06.21.
2016 tavaszi mentor-mentorált konferencia

mp06

Júniusban szerveztük meg a szokásos negyedéves konferenciánkat, ahová mindenhonnan érkeztek mentorált érdeklődők. A fiatalok elmondása alapján, mindenki megtalálta a “helyét” és egy olyan közösségben érezték magukat, ahol jól tudnak majd fejlődni. A személyes beszélgetések alakalmával sokan találtak mentorra, amit majd a kiválasztási folyamatban tudnak realizálni. A mentorok sok hasznos tapasztalatot osztottak meg, ami csak még lendületesebbé tette a konferenciát.

 
2016.04.21.
Óbudai Egyetem kapcsolati konferencia

obudai2016

A Mentor Program szervezőinek célja, hogy a fiatalok (elsősorban a vezető-utánpótlás) mentori támogatását – mint a gazdasági versenyképesség felismert, fontos tényezőjét – jobban a hazai vállalati kultúra részévé tegye. 2016-ban indult együttműködésünk az Óbudai Egyetemmel, mert a végzős felsőoktatási hallgatókat kiemelt célcsoportnak tekintjük a mentorálás szempontjából. A konferencia nagyszerűen alakult, a fiatalok interaktívak voltak.

 
2016.03.08.
Spin-Off Klub

spinoff.02jpg

A Spin-Off Klub legutóbbi találkozóján a BossConnect Mentor Program résztvevői osztották meg tapasztalataikat a cégvezetés jogi és üzleti útvesztőiről. Az est során tanácsot adtak a sikeres vállalatvezetéshez, az üzleti szemlélet gyors elsajátításához és a kapcsolatrendszer kiépítéséhez is. További cikket a rendezvényről az alábbi linken találsz: http://ujbuda.hu/ujbuda/tapasztalt-szakemberek-segitik-a-fiatal-vallalkozokat-a-tarsadalmi-felelossegvallalas

 
2015.06.25.
Júniusi (2015) Kapcsolati Konferencia

A konferencia elsődleges célja, hogy megismerd a mentorokat annak érdekében, hogy a számodra legmegfelelőbbet megtaláld. Több mentorhoz is regisztrálhatsz majd, közülük, aki téged viszont választ, egy mentorral elkezdheted a közös munkát. Komoly versenyelőny egy induló vállalkozás számára, ha tapasztalt üzletemberek stratégiai tanácsokkal és kapcsolatokkal segítik az indulást.

 
2015.05.07.
FIX Tv Riport – Lévay Csabával

A Mentor Program, ahol tapasztalt szakemberek segítenek a fiatal vállalkozóknak. A mentorok nem csak a már céggel rendelkezőknek hasznosak, hiszen a segítenek az ötletek, üzleti tervek finomításában, de azok is fordulhatnak hozzájuk, akik még azt sem döntötték el, hogy pontosan mivel szeretnének piacra lépni. Három élethelyzetben mentorálunk: útkeresőket, vállalati karriert építőket és vállalkozókat.

 
2014.11.27-30.
Fiatal Vállakozók Hete- Mentor Nap

A Magyarországon és világszerte 155 országban megrendezésre kerülő programsorozat azokat a 18-40 év közti fiatalokat szólítja meg, akik tudásukat és tehetségüket vállalkozás keretében szeretnék kamatoztatni. Az előadások, kerekasztal-beszélgetések és workshopok során első kézből kapott információhoz juthatnak a résztvevők a tájékoztatás szerint. A héten bárki megtalálhatja mentorát is, aki segíthet a kezdeti buktatók elkerülésében.

 
2014.05.08
Első Kapcsolati Konferencia

Elindításra került a BossConnect-tel együttműködésben egy példaértékű Mentor Program. Hetven fiatal és tizenkilenc mentor találkozott a FIVOSZ-BossConnect Mentor Program nyitókonferenciáján. A konferencia május 8.-án zajlott le a FIVOSZ-BossConnect Mentor Program 2014-es szemeszter-nyitójaként. A visszajelzések várakozáson felül pozitívak, így ősszel biztosan folytatódik és hagyományteremtő lesz a rendezvény.

 

Riportok és videók – Nézz meg minket!

 
 
 
 
Még több videónkat nézheted meg a Youtube csatornánkon!
Youtube/Bossconnect Mentor Program