• Kapcsolat:  BossConnect Üzletfejlesztési Innovációs Zrt.

  Telefon: (06 70) 60-11-137
  1118 Budapest, Nagyszeben út 24.
  E-mail: info[kukac] bossconnect.com http://www.bossconnect.com

 • Kérjük, itt küldj üzenetet:

  Thanks!

  Köszönjük az üzenetet! Rövidesen jelentkezünk a megadott elérhetőségen.

  Required fields not completed correctly.

 •  
 • Contact
 •  

 

Fotók és hírek rendezvényeinkről

 
2017.11.15.
2017 őszi Kapcsolati Konferencia

 

 

 


Az idei 2017-es év utolsó Kapcsolati Konferenciája került novemberben megrendezésre a Bank Center támogatásával. Ezúttal a mentorok és mentoráltak mellett büszkén mutathattuk be első vidéki partnereinket. Nem titok, hogy egyre bővül a BossConnect Mentorprogram csapata és nem csak a mentorok és menteek számát tekintve tapasztalhatjuk ezt a bővülést, de szerencsére partnereink számát is beleérthetjük most már. A fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók voltak többségben, de a karrier-mentoráltak sem maradtak el nagyon a létszámban. Összesen kb. 100 érdeklődő, 20 mentor és 4 partner és 2 új mentor érdeklődő vett részt a rendezvényen.

 
2017.05.17.
2017 tavaszi Kapcsolati Konferencia

Ismét az OpenJobs együttműködésével és a Bank Center támogatásával rendeztük meg a mentorok és mentorált-érdeklődők találkozóját. Ezúttal a fiatalok mellett néhány senior (50 feletti) útkereső is eljött, ami izgalmas, új témát hozott a kerekasztal-beszélgetésbe (karrier-újrakezdés / kényszervállalkozás). A fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók voltak többségben, de a karrier-mentoráltak sem maradtak el nagyon a létszámban. Összesen 60 érdeklődő, 12 mentor és 2 új mentor érdeklődő vett részt a rendezvényen.

 
2016.11.24.
2016 őszi mentor-mentorált konferencia

Most először az OpenJobs együttműködésével szerveztük meg a szokásos, negyedéves konferenciát, ahová az ország minden részéből érkeztek mentorált érdeklődők. A hangulatban most sem kellett csalódnunk: a fiatalok konkrét kérdései / problémái és a mentorok bőséges tapasztalata / segítő szándéka együtt pezsgő, inspiratív légkört teremtett. Ehhez az igényes környezetet a Bank Center és a GLL Group támogatása tette lehetővé, köszönet érte!

 
2015.06.25.
Júniusi (2015) Kapcsolati Konferencia

A konferencia elsődleges célja, hogy megismerd a mentorokat annak érdekében, hogy a számodra legmegfelelőbbet megtaláld. Több mentorhoz is regisztrálhatsz majd, közülük, aki téged viszont választ, egy mentorral elkezdheted a közös munkát. Komoly versenyelőny egy induló vállalkozás számára, ha tapasztalt üzletemberek stratégiai tanácsokkal és kapcsolatokkal segítik az indulást.

 
2015.05.07.
FIX Tv Riport – Lévay Csabával

A Mentor Program, ahol tapasztalt szakemberek segítenek a fiatal vállalkozóknak. A mentorok nem csak a már céggel rendelkezőknek hasznosak, hiszen a segítenek az ötletek, üzleti tervek finomításában, de azok is fordulhatnak hozzájuk, akik még azt sem döntötték el, hogy pontosan mivel szeretnének piacra lépni. Három élethelyzetben mentorálunk: útkeresőket, vállalati karriert építőket és vállalkozókat.

 
2014.11.27-30.
Fiatal Vállakozók Hete- Mentor Nap

A Magyarországon és világszerte 155 országban megrendezésre kerülő programsorozat azokat a 18-40 év közti fiatalokat szólítja meg, akik tudásukat és tehetségüket vállalkozás keretében szeretnék kamatoztatni. Az előadások, kerekasztal-beszélgetések és workshopok során első kézből kapott információhoz juthatnak a résztvevők a tájékoztatás szerint. A héten bárki megtalálhatja mentorát is, aki segíthet a kezdeti buktatók elkerülésében.

 
2014.05.08
Első Kapcsolati Konferencia

Elindításra került a BossConnect-tel együttműködésben egy példaértékű Mentor Program. Hetven fiatal és tizenkilenc mentor találkozott a FIVOSZ-BossConnect Mentor Program nyitókonferenciáján. A konferencia május 8.-án zajlott le a FIVOSZ-BossConnect Mentor Program 2014-es szemeszter-nyitójaként. A visszajelzések várakozáson felül pozitívak, így ősszel biztosan folytatódik és hagyományteremtő lesz a rendezvény.

 

Riportok és videók – Nézz meg minket!

 
 
 
 
Még több videónkat nézheted meg a Youtube csatornánkon!
Youtube/Bossconnect Mentor Program