• Kapcsolat:  BossConnect Üzletfejlesztési Innovációs Zrt.

  Telefon: (06 70) 60-11-137
  1118 Budapest, Nagyszeben út 24.
  E-mail: info[kukac] bossconnect.com http://www.bossconnect.com

 • Kérjük, itt küldj üzenetet:

  Thanks!

  Köszönjük az üzenetet! Rövidesen jelentkezünk a megadott elérhetőségen.

  Required fields not completed correctly.

 •  
 • Contact
 •  

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az eseményeket online platformon valósítjuk meg. A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Találkozz online sikeres cégtulajdonosokkal, cégvezetőkkel!

Válassz egy cégvezető mentort magadnak!

Hozd ki a maximumot karrieredből vagy vállalkozásodból tapasztalt mentoraink segítségével! A Budapesten már befutott program most ismét konferenciát hirdet: cégtulajdonosok és felső-vezetők személyes tanácsokkal támogatnak Téged legalább fél éven át, ingyenesen.

 1. Vállalkozásod van, de elakadtál? Nem mennek gördülékenyen a dolgok? Van még hová fejlődnöd és kell a tapasztalat?
 2. Multinál dolgozol, és könnyebben akarsz érvényesülni? Jobban akarod ismerni a játékszabályokat?
 3. Félsz egyedül belevágni, mert nem tudod hol kezd? Vagy nem tudod mihez akarsz kezdeni, de érzed, hogy változtatnod kell?

 

Indíts vállalkozásodnak közösségi finanszírozási kampányt, vagy próbáld ki a befektetést már most!
– A BossConnect és a Tőkeportál közös rendezvénysorozata –

A BossConnect Mentor Program Mentor – Mentee Konferenciája helyszínein személyesen is találkozhatsz a mentorokkal. A konferencián részletesen bemutatják a programot, eddigi eredményeket, a jelentkezés menetét és a mentorokat. Mindezek mellett pedig most lehetőséged nyílik, hogy megismerd a Tőkeportálon elsőként részvénycélú közösségi finanszírozási kampányt indító vállalkozások befektetési lehetőségeit is!

Ismerd meg a közösségi finanszírozási kampányokat!

 • BEACHEGG – Strandolj nyugodtan! A világ első hordozható okos strandszéfje. A Beachegg egy innovatív, komplex magyar IoT termék és szolgáltatás. Céljuk, hogy 5 éven belül a világ legsikeresebb strandtechnológiai cégévé váljanak. Ismerd meg a történetüket most, légy a sikerük részese! Regisztrálj a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányukra!
 • IDA BY NATURAI – Tudd, hogy mit eszel! Az IDA egy intelligens étrendkiegészítő-vásárlást támogató applikáció, amely a hatalmas választékú étrend-kiegészítő termékeket köti össze a tudományos adatokkal, és kiválasztja a megfelelő terméket számodra. Az applikáció vásárlók, kereskedők, dietetikusok és gyártók számára különböző felhasználói csomagokat nyújt. Ismerd meg a történetüket most, légy a sikerük részese! Regisztrálj a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányukra!
 • SMART INFRATRAINER – Eddz okosan! A Smart Infratrainer az ergonomikus edzőbicikli + infrasugárzás + Zerofat Technology™, olyan szolgáltatást nyújt, amelyre jelenleg egyetlen potenciális versenytárs sem képes. A komplett rendszer követi a felhasználó fogyási folyamatát, és interaktív módon támogatja a kitűzött cél elérését. Az éves szinten 6%-kal növekvő fitnesz világpiacon jelentős szerepvállalásra törekednek. Gépértékesítéssel és a Zerofat Technology™ szolgáltatási csomaggal lépnek piacra. Ismerd meg a történetüket most, légy a sikerük részese! Regisztrálj a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányukra!

 

PROGRAM
Légy bárhol is az országban, minden helyszínen ugyanazon a programon vehetsz részt.

17:00 – 17:30 Helyszíni regisztráció
17:30 – 18:00 Köszöntő, a Mentor Program működésének bemutatása
18:00 – 18:30 Mentorok bemutatkozása
18:30 – 19:00 Tőkeportál Pitch Road Show. Bemutatkoznak az első részvénycélú közösségi finanszírozási kampányok: Beachegg, IDA by NaturAI, Smart Infratrainer
19:00 – 19:30 Interaktív kerekasztal-beszélgetések
19:30 – 20:00 Kiscsoportos beszélgetések és négyszemközti beszélgetések

Tanulj az előadóktól, inspirálódj, ismerd meg mentee társakat és bővítsd a kapcsolati hálódat, vagy válj közösségi befektetővé akár 20.000 Forint befektetéssel! Ha ügyes vagy, már itt helyben megtalálod a válaszaidat a vállalkozásoddal kapcsolatban.

 

 

 

Videók a Mentor Programról és egy korábbi konferenciáról