• Kapcsolat:  BossConnect Üzletfejlesztési Innovációs Zrt.

  Telefon: (06 70) 60-11-137
  1118 Budapest, Nagyszeben út 24.
  E-mail: info[kukac] bossconnect.com http://www.bossconnect.com

 • Kérjük, itt küldj üzenetet:

  Thanks!

  Köszönjük az üzenetet! Rövidesen jelentkezünk a megadott elérhetőségen.

  Required fields not completed correctly.

 •  
 • Contact
 •  
 

Új lehetőség a Mentor Programban!

Az értékesítés teremti meg azokat a pénzáramlásokat, amelyek egy gazdasági vállalkozást éltetnek. Akár a saját céged, akár a munkahelyed termékét vagy szolgáltatását értékesíted, valószínűleg az egyik legértékteremtőbb munkakör a Tiéd. Értékesítési technikákat ugyanakkor az iskolákban sajnos ritkán tanítanak. Fogalmunk sincs hogy ez miért van így (?), mi viszont igyekszünk pótolni ezt a hiányt.

 A részvétel előnyei:
  1. Személyes fejlődés értékesítési, üzletfejlesztési területen;
  2. Vállalatvezetői személyes kapcsolatok
   intenzív kiépítése már a mentorálás alatt;
  3. Jobb esélyek mentorválasztáskor (kvalifikációs lehetőség);
  4. Konkrét anyagi eredményeivel kiválthatod az önköltségi díjat.

 

  További előnyök:
 1. Lehetőség az „egyenrangú” cégvezetői kapcsolatfelvételre (CSR);
 2. On-line marketing, LinkedIn technikák elsajátítása;
 3. Tárgyalásos értékesítés elméleti és gyakorlati elsajátítása;
 4. Scripting alapok és egyéb fejlődési területek.
A képzés menete

A csoportos mentorálás során a gyakorlati tapasztalatok megszerzését, három elméleti képzés alapozza meg. Az egyes képzési fázisok között a gyakorlatban is begyakorolják a résztvevők a megelőzőleg tanultakat. Az utolsó elméleti képzés az első hónap végén történik, amely utána már a “terepi” tapasztalatok szerzésén van a hangsúly.

 

Az igazi értékteremtés a 3. képzést követően zajlik, mikor a mentee-k személyesen felkeresik a vállalati döntéshozókat (kezdetben egy-egy mentor kísérőjeként, később önállóan). Ekkor “ér célba” a személyes kapcsolatépítés, melyet későbbi karrierjük során is használhatnak, első lépésben ugyanakkor támogatást is szerezhetnek a Mentor Program számára. Az a mentee, akinek sikerül legalább az önköltségét (plusz a mentori fundraising közreműködés önköltségét) támogatásként megszereznie, az további térítés nélkül kaphat mentort a programban.

A mentor program “CSR” üzenete kiváló alkalom arra, hogy pályakezdők is bejussanak komoly cégek vezetőihez, ami saját termék híján vagy egy induló céggel még komoly nehézségekbe ütközne.
Rendszeres havi jövedelem menteek számára

a Mentor Program támogatói körének bővítésével

A sikeresen értékesítő mentee-k pályázhatnak „állandó pozícióra” a Program szervezői között, kivéve részüket a fundraisingből. A szerzett támogatás 10%-a az értékesítők sikerdíja, akik kötetlen munkaidőben, „mellékállásban” is dolgozhatnak, és építhetnek személyes kapcsolatokat cégvezetőkkel.