Soós Anikó

Hollandia

35 éves korig mentorál

Szakmai háttér
Jelenlegi pozíció
Marketing Manager 
Vállalat
Aesthetica Orvosi Központ (korábban: Nestlé)
Iparág
Privát egészségügy, Online Marketing (korábban: FMCG)
Speciális szakterület
Online marketing, azonnali ügyfélszerzés, költséghatékony vevőszerzés
Munka tapasztalat (év)
12 év szakmai tapasztalat
Felsőfokú végzettség
Főiskola (IBS)
Végzettség szerinti szakterületek
Közgazdász angol nyelven
Együttműködés
Preferált mentoráltak
Pályakezdő nők, vagy családalapítást tervező nők, vagy GYES alatt/után pályaújrakezdők 
Konkrét témakörök
karrier és anyaság összeegyeztetése, karrierpálya anyaság előtt/után, kezdés-újrakezdés, hogyan illeszd be az otthonmaradást a pályaívbe, hogy az ne törjön meg, és az anyaságra is elég idő maradjon, hogyan használjuk fel új készségeinket, mikor érdemes családot alapítani. 
Konzultációk várható gyakorisága
2-3 hetente. Ennél nem kell gyakrabban személyesen, mert meg is kell csinálni amit megbeszélünk. A virtuális érintkezés lehet gyakoribb, az igény szerint, hetente pl. 
Város(ok)
Budapest
További elérhetőségi csatornák
Gmail, Gmail chat, linkedin, skype
Személyes információk
Gyökerek, személyes kapcsolódások
Békés megyében nőttem fel. Földessy Margit drámastúdió, IBS.Éltem Angliában is 1 évet, 16x költöztem idáig.10 év Nestlénél, mint komm. tanácsadó, 2012 óta Magyarország legnagyobb privát orvosi központjának vezetem a marketingtevékenységeit.2008-ban és 2010ben születtek meg a lányaim. A Gyes időszakot is önképzésre ill. kisebb munkákra szántam, így újabb lendületet kapott a karrierem.
Érdeklődés, hobbi
USA-beli direkt értékesítési szakirodalom, online marketing, egészséges életmód, gyerekek fejlesztése, önéletrajz írás barátoknak
Személyes értékek
Hiszek abban, hogy korlátoltak vagyunk. Minden sikerünk titka, mi el tudjuk-e képzelni magunknak, hogy a céljainkat elérjük. Hajlandóak vagyunk-e ettől a perctől változtatni, még akkor is, ha ezért olyan eszméket és elméleteket is ki kell dobni az ablakon, amikben évekig hittünk. Ez a felismerés viszont csodálatos új távlatokat adhat. Nem kell feltalálnunk a spanyol viaszt: fantasztikus (üzleti és személyes kapcsolatfejlesztési) tudásra lehet szert tenni nyitottsággal, utánajárással, és elsősorban: BÁTORSÁGGAL.
Kulcsszavak
önfejlesztés, anyaság, marketing

 

+3630 900 1627  I  info@bossconnect.com  I  Budapest