Ilcsik Csaba

Budapest (és közvetlen környéke)

35 éves korig mentorál

Szakmai háttér
Jelenlegi pozíció
ügyvezető
Vállalat
Knot Kft.
Iparág
vízipar
Speciális szakterület
projectmanagement, innováció 
Munka tapasztalat (év)
25 év szakmai tapasztalat
Felsőfokú végzettség
BMF műszaki főiskola, projekt menedzsment szakirány 
Végzettség szerinti szakterületek
Gyártás/Víz- és szennyvíz technológia/Gazdaság/Project management vállalatfinanszírozás, kockázatkezelés, üzleti kapcsolatrendszer
Együttműködés
Preferált mentoráltak
Fiatal vállalkozókat, cégvezetőket, innovációval foglalkozókat vállalati vezetőket mentorálok, illetve pályakezdő menedzsereknek is szívesen adok tanácsot.
Konkrét témakörök
Cégépítés, új cég kialakítása, meglévő cégek átvizsgálása, optimalizálása, belső kontroling-rendszerek kialakítása. Gyártástervezés, termékek kialakítása, műszaki feladatok kidolgozása. Kivitelezési projektek, fejlesztési folyamatok kialakítása. Stratégiai tanácsadás cégvezetők részére. Piacra lépés segítése
Konzultációk várható gyakorisága
Havi 1-2 alkalom
Város(ok)
Budapest és vonzáskörzete
További elérhetőségi csatornák
Telefon, e-mail, LinkedIn, Viber….
Személyes információk
Gyökerek, személyes kapcsolódások
Budapest, Budaörs, Balaton, Vízművek, Innovációk
Érdeklődés, hobbi
Squash, autósport, olvasás
7 évig versenyszerűen kajakoztam, 10 évig triatlonoztam, futottam maratonon értem célba, 9 alkalommal úsztam át a Balatont, így pontosan tudom, hogyan kell felkészülni egy versenyre, hogyan kell submaximális teljesítményt nyújtani. 15 éve fal-labdázom, ami kikapcsol és segíti a koncentrációmat. Sok üzleti döntés születik egy fallabdapályán.
Több céget építettem, jelenleg is több cégben, szervezetben végzek munkát, és mindig is új vizeken evezek, ami azt jelenti számomra, hogy olyan dolgot csináljak, amit kevesen csinálnak. , és igyekszem megtanítani nekik, hogyan járják az „arany középutat”, élvezve azt, amit csinálnak, mert akkor lehetnek igazán jók.
 
Ha szereted a munkád, akkor jó vagy benne és a pénz is megtalál! ami azt jelenti számomra, hogy olyan dolgot csináljak, amit kevesen csinálnak.
Személyes értékek
Fontosnak tartom a munka és a magánélet egyensúlyának fenntartását. Véleményem, hogy csak az tud megfeszülni, aki ellazulni is.Nagyon fontos szerepet tölt be az életemben a családom, a gyerekeim, és igyekszem megtanítani nekik, hogyan járják az „arany középutat”, élvezve azt, amit csinálnak, mert akkor lehetnek igazán jók.Ha szereted a munkád, akkor jó vagy benne és a pénz is megtalál! ami azt jelenti számomra, hogy olyan dolgot csináljak, amit kevesen csinálnak.
Kulcsszavak
Vállalkozás, cégépítés, innováció, vízkezelés, vízművek, műszaki tanácsadás, squash 

 

+3630 900 1627  I  info@bossconnect.com  I  Budapest