Dervalics Ákos

Budapest, Vác és környéke

Bármely korig mentorál

Szakmai háttér
Jelenlegi pozíció
Innovációs szolgáltatások vezető
Vállalat
Bay Zoltán Nonprofit Kft. (Kutatóintézet)
Iparág
K+F+I
Speciális szakterület
Elsődlegesen az alábbi területekről várom menteek jelentkezését: energetika, online és mobile applikációk, feldolgozóipar (elektronika, gépjárműipar, gépgyártás, műszergyártás, orvosi műszerek, stb.).
Munka tapasztalat (év)
17 év szakmai tapasztalat
Felsőfokú végzettség
villamosmérnök, MBA
Végzettség szerinti szakterületek
villamos energia rendszerek, pénzügy
Együttműködés
Preferált menoráltak
Szívesen mentorállak, ha önálló fiatal vállalkozó vagy, netán vállalkoznál, de még csak az ötleted van meg, de lehetsz akár több éves tapasztalattal rendelkező menedzser, ha valami új dologba kívánsz belefogni.
Konkrét témakörök
Hogyan építsd fel a vállalkozásod, miként találj befektetőt vállalkozásodhoz, hogyan hitesd el a befektetővel, hogy működni fog az elképzelésed, hogyan találd meg és szilárdítsd meg a számodra eredményes üzleti modellt, hogyan védd ötletedet szellemi tulajdonvédelem eszközeivel, milyen társakat válassz vállalkozásodhoz, milyen alkalmazottakat keress.
Konzultációk várható gyakorisága
Havi 2-3 alkalom
Város(ok)
Budapest, Gödöllő, Vác
További elérhetőségi csatornák
Telefon, e-mail, Skype, Viber, Linkedin
Személyes információk
Gyökerek, személyes kapcsolódások
BME Schönherz kollégium, Schönherz Kollégiumért Alapítvány elnöke 3 éven át, dolgoztam hazai tulajdonú kis vállalkozásnál, közepes vállalkozásnál és amerikai tulajdonú nagyvállalatnál is. 7 éven át vezettem 2 társammal együtt tulajdonolt tanácsadó vállalkozást. Jelenleg ipari fejlesztésekkel foglalkozó kutatóintézetnél dolgozom csaknem 4 éve, és a szellemi termékek nemzetközi piacra vitelével, vállalkozások technológiájának nemzetközi piacra-lépését támogató iroda vezetésével foglalkozom.
Érdeklődés, hobbi
Borkóstolás (borajánló diplomával), terepfutás, hegymászás.
Személyes értékek
Támogató jelenléttel elérni, hogy a mentee képessé váljon céljai elérésére, eredményesen prezentálni elképzelését befektetőnek, továbbá képessé váljon felismerni a leküzdhetetlen akadályokat, és képessé váljon dönteni ha váltani, változtatni kell.
Kulcsszavak
Business coaching, döntés, üzlet, startup, befektetés, kockázati tőke, szellemi alkotás, nemzetközi piacok, energetika, online és mobile applikációk, feldolgozóipar, megújuló energia

 

+3630 900 1627  I  info@bossconnect.com  I  Budapest